Menu

Božićni paketi pomoći – podijeljeno 4,2 tone hrane i higijene

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof povodom božićnih i novogodišnjih blagdana pripremilo je i podijelilo pakete pomoći za potrebite, osobe u socijalnoj potrebi na području svojeg djelovanja, koje obuhvaća gradove Novi Marof i Varaždinske Toplice te općine Ljubešćicu, Breznički Hum, Breznicu i Visoko.

Podjela paketa počela je u Tjednu solidarnosti ( 8.-15.12.) i trajala je do 22.12.2022. , a podijeljeno je 200 prehrambeno-higijenskih paketa pomoći ( 4,2 tone ) ukupne vrijednosti 54.100,83 kune. Hrana i higijena za pripremu paketa osigurane su iz donacija građana prikupljenih u akciji „Solidarnost na djelu 2022.“, donacija pravnih osoba i vlastitih sredstava GDCK Novi Marof.

Pakete pomoći primile su osobe u socijalnoj potrebi ( korisnici zajamčene minimalne naknade, osobne invalidnine, obitelji s više djece, samohrani roditelji, roditelji njegovatelji, samačko ili dvočlano staračko kućanstvo ) i raseljene osobe iz Ukrajine u kolektivnom smještaju DOM 2 u Varaždinskim Toplicama i privatnom smještaju.

22.12.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content