Menu

Čestitka povodom Svjetskog dana učitelja

Poštovane odgajateljice i odgajatelji, učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,
primite naše iskrene čestitke povodom Vašeg dana, Svjetskog dana učitelja kojeg obilježavamo danas, 05. listopada.
Ujedno, želimo Vam od srca zahvaliti na Vašem predanom radu, ustrajnom trudu i pažnji koju pružate svojim učenicima kao i na tome što dječje vrtiće i škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, ohrabrenima i zadovoljnima.
Svakog novog dana, pred Vama je velika zadaća; i to ne samo da svojim učenicima prenesete znanja i vještine kojima će savladati životne izazove, već i da za njih stvorite okruženje međusobnog uvažavanja, tolerancije, dostojanstva i poštenja, polazeći od stava kako je važnije narasti u odličnog čovjeka umjesto u odličnog učenika.
Upravo iz razloga što svakodnevno aktivno doprinosite zajedničkom cilju – da naša djeca imaju bezbrižno djetinjstvo, kvalitetno i svrhovito školovanje i perspektivu razvoja, još jednom Vam zahvaljujemo te Vas i nadalje potičemo na svojim odgovornim radom na odgoju mladih naraštaja polažete temelje još ljepše i uspješnije budućnosti naše lokalne zajednice.
Gradonačelnica, zamjenik i gradska uprava Grada Varaždinskih Toplica

05.10.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content