Menu

ČESTITKA ZA DAN NEOVISNOSTI

Drage braniteljice i branitelji, sugrađanke i sugrađani,
Dan neovisnosti je dan kada se prisjećamo povijesne odluke Hrvatskog sabora o prekidu svih državnopravnih veza s ostalim jugoslavenskim republikama i pokrajinama čime je postavljen kamen temeljac suverene i samostalne države u kakvoj danas živimo. Neovisnost koju smo izborili uz velike žrtve jest pokretač našeg društva kao društva posvećenog očuvanju demokratskih prava i ljudskih sloboda, socijalne pravde i odgovornog ponašanja prema svakom, pa i njegovom najslabijem članu. Ovo su temelji koji, upravo zbog vrijednosti položenih žrtava, ostaju nezaobilazan dio svakog budućeg gospodarskog i društvenog razvoja naše države, kao i naše lokalne zajednice.
Stoga, ovaj je dan prilika da se još jednom, sa zahvalnošću, poštovanjem i ponosom prisjetimo svih onih koji su nam svojim životima i životima svojih bližnjih omogućili da ostvarimo stoljetan san o slobodnoj, suverenoj i demokratskoj Republici Hrvatskoj.
U ime svojeg zamjenika, naše gradske uprave te u svoje osobno ime, svim braniteljicama i braniteljima, mještankama i mještanima Grada Varaždinskih Toplica, čestitam Dan neovisnosti.
Program 07. listopada 2016. (petak)
08:30 sati – polaganje vijenaca kod spomenika poginulim braniteljima u Varaždinskim
Toplicama (kod Bijele golubice)
09:15 sati – polaganje vijenaca kod spomenika poginulim braniteljima u Svibovcu
(ispred Osnovne škole)
GRADONAČELNICA 
Goranka Štefanić

06.10.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content