Menu

Četvrtaši topličke škole posjetili glavni grad naše domovine

Četvrtaši naše škole su rano ujutro 21.listopada 2021.godine, u pratnji svojih učiteljica Biserke Bešenić, Mirne Veraja te časne Božene Kontent, krenuli na terensku nastavu u grad Zagreb.

Cilj terenske nastave je bio upoznati grad Zagreb kao glavni grad RH te kao kulturno, zdravstveno, političko, prometno i obrazovno središte. Odmah pri dolasku posjetili su Tehnički muzej grada Zagreba i razgledali rudnik. Slijedio je odlazak na Trg bana Jelačića, vožnja uspinjačom na Gornji grad, Strossmayerov trg. Nakon pauze i sendviča, uputili su se prema Trgu sv. Marka, zgradi Vlade RH i Hrvatskoga sabora. Uz zanimljive priče vodiča stigli su do Kamenitih vrata. Ostatak dana u gradu Zagrebu proveli su u Zoološkom vrtu grada Zagreba. Učenici su aktivno sudjelovali na edukativnoj radionici o kralješnjacima, ručali, razgledavali životinje te šetali zoološkim vrtom.

Izlet koji su svi nakon dugo vremena čekali je brzo prošao. Učenici i učenice 4.a i 4.b razreda su mnogo toga vidjeli i naučili. Smijeha i šale isto nije nedostajalo. Svi su se sretno vratili kući s lijepim uspomenama.

Mirna Veraja, učiteljica razredne nastave

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
08.11.2021
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content