Menu

Čistoća d.o.o. mališanima donirala prirodni sok od jabuke

U petak, 7. prosinca 2018. godine, malene u Tratinčici, svojom donacijom prirodnog soka od jabuke, razveselilo je poduzeće ČISTOĆA d.o.o. iz Varaždina. Direktor Davor Skroza i predstavnici tvrtke, stigli su punih ruku, u pratnji gradonačelnice Dragice Ratković.

 Maleni su ih dočekali uz pjesmu i prigodni kratki program, nakon čega su se svi zajedno podružili uz čašicu razgovora i odličnog prirodnog soka od jabuke. Ovom prilikom mališani su upoznati da je sok napravljen od neprskanih, potpuno ekološki uzgojenih jabuka iz njihovih velikih nasada, što ih  je posebno razveselilo.

„Budući da se kao zajednica svi zajedno nalazimo u procesu edukacije o razdvajanju i sortiranju otpada,  pred nama, kao odgojno obrazovnoj ustanovi, nalazi se važan zadatak – stvaranje dobrih navika kod najmlađih, ulaganje u njihovu edukaciju i odgoj ekološke svijesti, kako bismo stvarali zdrave temelje društva budućnosti. Stoga smo s predstavnicima tvrtke ČISTOĆA d.o.o. dogovorili organizaciju radionica i edukacija za najmlađe, vezanih uz razvrstavanje otpada, što će moći primjenjivati i kod kuće sa svojim obiteljima.“ – istaknula je ravnateljica  vrtića Linda Novačić

Ovim putem iz „Tratinčice“ zahvaljuju od srca poduzeću ČISTOĆA d.o.o. iz Varaždina, na doniranom prirodnom soku od jabuke za topličke mališane!

1 — 3
2 — 3
3 — 3
11.12.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content