Menu

Edukativna radionica „Upoznaj Crveni križ“

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof  povodom obilježavanja  Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca (8. svibnja) i Tjedna Crvenog križa (8.-15.5.) provelo je edukativnu radionicu „Upoznaj Crveni križ“ .

Cilj radionice je širenje znanja o Pokretu Crvenog križa, njegovu nastanku, osnivaču Henry Dunantu, znaku Crvenog križa,  aktivnostima i na koji način se može  sudjelovati u radu Crvenog križa.

Provedeno je 6 edukativnih radionica u kojima je sudjelovalo 103 djece u dobi od 3.-6. godina  iz četiri dječja vrtića na području djelovanja GDCK Novi Marof te polaznici igraonice u Gradskoj knjižnici i čitaonici Novi Marof i Društva naša djeca Novi Marof.

Nastavak je to uspješne suradnje GDCK Novi Marof i odgojno- obrazovnih ustanova kroz provedbu programa rada s mladima „ABECEDA HUMANOSTI“ u čijoj provedbi uz djelatnike i vanjske suradnike sve više sudjeluje i naši volonteri.

18.05.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content