Menu

Indian technical and economic cooperation

Poštovani,

obavještavamo Vas da je Grad Varaždinske Toplice zaprimio dopis indijskog ambasadora cijenjenog gospodina Sandeepa Kumara s pozivom na nominiranje kandidata za prestižni tečaj koji se pod pokroviteljstvom indijske Vlade održava u organizaciji ITEC-a (Indian technical and economic cooperation). Tečajevi se održavaju u Indiji, i to iz sljedećih područja: računovodstvo, revizija, bankarstvo i financije, IT, telekomunikacija i engleski jezik, management, ruralni razvoj, tehnika, okoliš i obnovljivi izvori energije i specijalizirani tečajevi.

Sve troškove tečaja snosi indijska Vlada. Za nominaciju su prikladni kandidati koji posjeduju aktivno znanje engleskog jezika i koji pripadaju u dobnu skupinu između 25 i 45 godina.

Sve potrebne informacije dostupne su na web adresi http://www.itecgoi.in

 

Pozivamo zainteresirane koji udovoljavaju citiranim uvjetima a svojom su strukom bliski tečajevima koji se organiziraju od strane ITEC-a da nam se obrate sa svojim životopisom, dokazima o školovanju i govoru engleskog jezika.

Prijave ćemo razmotriti te predložiti dvoje kandidata za sudjelovanje u edukaciji. Napominjemo da Grad iznosi prijedloge, dok o prihvatu nominacija odlučuje sama organizacija ITEC. Prilikom prijave ITEC-u, potrebno je ispuniti prijavu koja je dostupna na web stranici: www.itecgoi.in

Prijave molimo dostaviti najkasnije do 17. svibnja 2017. godine.

Zahvaljujemo se.

Original dopis možete preuzeti ovdje.

11.05.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content