Menu

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor

Rješenje o određivanju posebnih biračkih mjesta na području III. izborne jedinice

Rješenjem Izbornog povjerenstva III. izborne jedinice od 24. lipnja 2020., određena su posebna biračka mjesta na području III. izborne jedinice, a na kojima glasuju privremeno upisani birači s prebivalištem izvan područja III. izborne jedinice. Posebno se naglašava kako na području Grada Varaždinskih Toplica nije predviđeno posebno biračko mjesto već će svi birači koji su privremeno upisani na području Grada Varaždinskih Toplica, a imaju prebivalište izvan III. izborne jedinice, svoje biračko pravo moći ostvariti na posebnom biračkom mjestu u Gradu Varaždinu, u prostorijama Gradske vijećnice, Trg kralja Tomislava 1 – dvorana prizemno, desno.

Predmetno rješenje možete preuzeti ovdje.

 

Gradsko izborno povjerenstvo

RENATA SKOKO 0912390554 renata.skoko@gmail.com
NENAD ROPIĆ 0989593005 nenad.ropic@carina.hr
MARINA RAJIČ 0992185974 marina.rajic@sbvzt.hr
NIVES ERNOIĆ 0959081501 nives.ernoic@varazdinske-toplice.hr
BRANKA BARTOLEC 0989815457 branka.bartolec@carina.hr
ANA LEVATIĆ 0996782851 ana.levatic17@gmail.com
TAMARA KRIŽANIĆ 0995488165 tamara.krizanic@varazdinske-toplice.hr

 

Obavijest o promjeni biračkog mjesta

Zbog epidemiološke situacije uzrokovane epidemijom bolesti COVID-19, biračko mjesto umjesto u Dječjem vrtiću “Tratinčica”, bit će u Senzomotornoj dvorani pored Dječjeg vrtića na adresi Ulica braće Radić 12, Varaždinske Toplice.

Obavijest o promjeni biračkog mjesta

Na području Grada Varaždinskih Toplica je Rješenjem Izbornog povjerenstva III. Izborne jedinice određeno 21. biračko mjesto. Rješenje o određivanju biračkih mjesta s popisom naselja koja su njime obuhvaćena, nalazi se na sljedećoj poveznici:

Rješenje o određivanju biračkih mjesta

 

Predsjednik Republike Hrvatske je dana 20. svibnja 2020. godine donio Odluku o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor. Izbori se održavaju u nedjelju, 5. srpnja 2020. godine.

Navedenu Odluku možete preuzeti ovdje.

 

 

Predsjednički izbori

Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske donijelo je dana 23. prosinca 2019. godine Odluku o ponovljenom izboru za predsjednika Republike Hrvatske. Izbori će se održati  u nedjelju, 5. siječnja 2020. godine.

Odluka o ponovljenom izboru za predsjednika Republike Hrvatske

 

Predsjednica Republike Hrvatske donijela je dana 14. studenoga 2019. godine Odluku o raspisivanju izbora za Predsjednika Republike Hrvatske. Izbori će se održati  u nedjelju, 22. prosinca 2019. godine.

Odluka o raspisivanju izbora za Predsjednika Republike Hrvatske

Na području Grada Varaždinskih Toplica je Rješenjem Gradskog izbornog povjerenstva određeno 21. biračko mjesto. Rješenje o određivanju biračkih mjesta s popisom naselja koja su njime obuhvaćena, nalazi se na sljedećoj poveznici:

Rješenje o određivanju biračkih mjesta

Obavještavaju se birači s prebivalištem u naselju Martinkovec i Pišćanovec da je došlo do promjene biračkog mjesta, te da će se izbori u Martinkovcu održati u kući Nikole i Valerije Fošnjar, Martinkovec 1, a u Pišćanovcu u kući Radovana Kanešića, Pišćanovec 16.

Obavijest o biračkom mjestu u Martinkovcu

Obavijest o biračkom mjestu u Pišćanovcu

Izbori

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content