Menu

Međunarodni dan pješačenja

Kako bi se pojeli svi kolači i peciva, koja su nam pripremile mame i bake, u srijedu smo, 18. listopada, nakon blagoslova kruha i plodova zemlje, u poslijepodnevnim satima velikom zajedničkom šetnjom djece, roditelja, baka i djedova, obilježili Međunarodni dan pješačenja. Pješačku smo rutu započeli blagovanjem na dvorištu vrtića, nakon čega smo u velikoj veseloj koloni odšetali do velikog parka, na staru nam i poznatu rutu. Kroz razgovor i šalu, polusatno pješačenje i druženje svih generacija, donijelo je velike osmjehe na lica svih prisutnih te smo se, ponovno gladni, vratili u dvorište i pojeli sve preostale kolače i mandarine koje smo pripremili. Udisali smo jesen, promatrali krošnje kroz sunce i hodali kroz šuškavo, žuto lišće. Uživancija!

Ovom smo zajedničkom šetnjom, htjeli naglasiti vrijednost i važnost kretanja u svakodnevnom životu, kako malih, tako i velikih. Želja nam je bila osvijestiti blagodati zajedničkog druženja na svježem zraku, u dostupnoj nam, prekrasnoj prirodi koja nas okružuje, a nerijetko je uopće ne primjećujemo.

1 — 9
2 — 9
3 — 9
4 — 9
5 — 9
6 — 9
7 — 9
8 — 9
9 — 9
23.10.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content