Menu

Ministarstvo poljoprivrede RH pripremilo za prvašiće promotivne pakete

U okviru Promotivne kampanje – održivo ribarstvo i akvakultura u Hrvatskoj,  koju provodi Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske, ravnateljica topličke škole Goranka Štefanić podijelila je prvašićima matične i područne škole promotivne pakete.

Paketi, koje je pripremilo Ministarstvo za najmlađe, sadrže prerađene proizvode ribarstva te slikovnicu u kojoj je na slikovit način ispričana priča o važnosti konzumacije ribe i drugih proizvoda ribarstva. Učenici nisu krili zadovoljstvo poklonima, a odmah su prolistali i slikovnicu kojom će se moći koristiti na satovima Zdravstvenog odgoja.

Cilj je cijele ove promotivne kampanje zdrava prehrana djece korištenjem domaćih proizvoda ribarstva i akvakulture te podizanje svijesti stanovnika Lijepe Naše o održivom ribarstvu i akvakulturi u Hrvatskoj.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
02.10.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content