Menu

Najava: Toplički fašnjak

S posebnim zadovoljstvom pozivamo Vas na manifestaciju Toplički fašnjak koja će se održati u nedjelju 23. veljače 2020. godine.

Fašničke povorke i ovoga puta oživjet će pokladne običaje, pjesmu i ples kroz ulice našega grada, a mi Vas kao organizatori pozivamo da budete dio te povorke i pokladnog veselja.

Program će se sastojati od maskirane povorke (djeca i odrasli), te završne zabave uz ugostiteljsku ponudu.

Okupljanje povorke bit će kod osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića, a povorka kreće malo poslije 14:00 sati, te će prolaziti gradskim ulicama, nakon čega slijedi tradicionalno predstavljanje skupina na pozornici na Trgu Republike Hrvatske. Nakon predstavljanja, održati će se tradicionalna fašnička zabava, uz glazbeni program i ugostiteljsku ponudu, a za sve sudionike povorke dijelit će se krafne.

Pripremanje, maskiranje, zabavljanje i druženje pod maskama ima bezbrojne čari, stoga i vi budite dio fašničkog veselja u Varaždinskim Toplicama.

19.02.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content