Menu

Obavijest o obvezatnoj sustavnoj deratizacija za Grad Varaždinske Toplice

Obavještavamo Vas, da provodimo SUSTAVNU DERATIZACIJU s početkom 14.09.2021.g. u GRADU VARAŽDINSKE TOPLICE.

AKCIJOM ĆE SE OBUHVATITI SLJEDEĆA NASELJA I TO REDOM: Boričevec Toplički, Črnile, Čurilovec, Donja Poljana, Drenovec, Gornja Poljana, Grešćevina, Hrastovec Toplički, Jalševec Svibovečki, Jarki Horvatićevi, Leskovec Toplički, Lovrentovec, Lukačevec Toplički, Martinkovec, Petkovec Toplički, Pišćanovec, Retkovec Svibovečki, Rukljevina, Svibovec, Škarnik, Tuhovec, Varaždinske Toplice i Vrtlinovec. KAO I SVE POVRŠINE POGODNE ZA RAZMNOŽAVANJE I ZADRŽAVANJE GLODAVACA (SMETIŠTA, KANALI I DR…..).

UPOZORAVAMO VAS da ćemo deratizaciju obavljati s jednom zaštitnom kutijom po domaćinstvu u kojoj će biti izložena meka. Deratizaciju ćemo obaviti u što kraćem roku, ovisno o vremenskim prilikama.Za sve daljnje upute stoje Vam na raspolaganju djelatnici Odjela za higijenu, okoliš i sanitaciju Veterinarske stanice d.d. Varaždin.

UMOLJAVAMO VAS:
– da štakore i miševe zakopate,
– da zatrovane meke ne dirate i ne premještate,
– da sve probleme oko mjera deratizacije na licu mjesta iznesete osoblju koje obavlja deratizaciju ili na broj 099/255-2080
– da za vrijeme postavljanja meka na Vašim domaćinstvima mora biti prisutna odrasla osoba.

NAPOMINJEMO VAM da štakori i miševi ugibaju nakon 3-7 dana poslije uzimanja meke.

 

07.09.2021
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content