Menu

OBAVIJEST O POKRETANJU e-TRŽNICE

Poštovani sugrađani,

Svjesni smo kako je u ovoj situaciji svima teško. Kao vodstvo grada trudimo se maksimalno olakšati Vam i pomoći gdje god je moguće. Znamo kako je malim proizvođačima teško prodati svoje proizvode u uvjetima kad ne smiju napuštati prebivalište i izlagati na tržnicama. S druge strane, stanovništvu je teže doći do proizvoda. Želja nam je pomoći i jednima i drugima. Cilj nam je u ovoj novonastaloj situaciji omogućiti građanima naručivanje hrane i ostalih potrepština s dostavom na kućni prag te također pomoći lokalnim proizvođačima da opstanu u ovoj specifičnoj i teškoj situaciji.

Zajedno s partnerskom tvrtkom dogovorili smo način koji omogućuje direktan put proizvoda od proizvođača do kupca – aplikaciju e-Tržnica. Vjerujemo da će ovakav način kupnje proizvoda – s dostavom do kućnog praga – odgovarati mnogim našim građanima, a nadamo se kako će pomoći našim OPG-ovima i malim obrtnicima u plasmanu proizvoda.

Pozivamo sve male proizvođače hrane – povrća, voća, jaja, mlijeka i mliječnih proizvoda – da se uključe u rad InfoCOR aplikacije na WEB stranici grada i u modulu e-Tržnica oglase svoje proizvode i usluge. Molimo navedite koje proizvode/usluge nudite te njihove cijene, Vaš kontakt telefon i mogućnost dostave proizvoda na adresu naručitelja ukoliko postoji.

Svakako molimo oglašavati i mogućnost izvršavanja usluga – obavljanja kupnje neophodnih namirnica i lijekova za naše sumještane u potrebi.

 

Zahvaljujemo na suradnji.

Vaša gradonačelnica!

28.04.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content