Menu

Oskar znanja

Osim što je primio županovu nagradu za najuspješnije učenike Varaždinske županije, Filip Križanić je prisustvovao i na svečanoj dodjeli Oskara znanja državnim i međunarodnim prvacima koja se održala 29.lipnja 2017.godine u Velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Oskare znanja, najznačajnija priznanja u obrazovanju kojima se već trinaest godina nagrađuju najuspješniji i najizvrsniji učenici te njihovi učitelji i mentori, uručuje Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Filip Križanić , učenik 7.b razreda topličke škole, osvojio je prvo mjesto na državnom natjecanju iz matematike uz vodstvo svog učitelja matematike i mentora Zlatka Čmigovića. Filip je i polaznik Centra izvrsnosti matematike Varaždinske županije, a bio je uspješan i na natjecanjima šaha, geografije i hrvatskoga jezika.

1 — 1
04.07.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content