Menu

Plesom obilježen Hrvatski olimpijski dan

Već tradicionalno početkom rujna učenici topličke škole sa svojim razrednicima i ostalim učiteljima obilježavaju Hrvatski olimpijski dan. Taj dan svi učenici i učitelji nose bijele majice i sudjeluju  u  različitim tjelesnim aktivnostima, a sve kako bi se podigla svijest o važnosti svakodnevnog vježbanja.

Ove godine obilježili smo ga rasplesano. Članovi Univerzalnog plesnog studija “Feel” iz Varaždina predstavili su se s dvije plesne skupine, mlađom i starijom. Izvrsne izvedbe plesača oduševile su male i velike učenike koji su i sami imali priliku okušati se u plesu. Trenerica Romana održala je kratku plesnu radionicu za sve učenike koji su brzo savladali svoje prve plesne korake.

“Postoje prečice do radosti, ples je jedna od njih.”, kaže izreka o plesu, a učenici i učitelji naše škole danas su se uvjerili u njenu istinitost.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
11.09.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content