Menu

Pozivnica za aktivnosti udruge Put prirode

Aktivnosti koje udruga “Put prirode” organizira 25.03.2017 (ovu subotu).

Prije predavanja članovi udruge obavit će završne popravke na knjižnici “Mijenjam Znanje” te istu ponovno staviti u funkciju.
Pošto znanja nikad nije dosta, sakupljat će se donacije knjiga i igračaka za knjižnicu.

Od 14:00 sati organizirano je druženje na Vinyl Slušaoni, stoga ponesite svoje najbolje ploče i podijelite sa svima nama zvukove vaših omiljenih umjetnika.

Od 16:00 možete se iskušati u prapovijesnom zanatu modeliranja gline. Za ovu aktivnost potrebne su vam ruke i malo mašte. Sve rukotovorine nakon završne obrade peći će se u replici rimske peći na lokalitetu “Aquae Iasae”. U radionici će nam se pridružiti i direktorica Zavičajnog muzeja V.T. Spomenka Vlahović koja će nam pokazati tehnike završne obrade gline (prije pečenja) i proces izrade rimskih lucerni. Ova radionica namijenjena je i djeci pa slobodno povedite svoje mališane.

U 18:00 sati organizirano je predavanje na temu Tajne Moslavačke gore.
Predavač je Igor Tomek, nezavisni istraživač, koji s velikim entuzijazmom istražuje povijest našeg podneblja i dolazi do zanimljivih teza. O čemu je riječ, otkrijte na predavanju.

Predavanje će se održati u kinu Ljubelj (adresa: Trg slobode 14, 42223 Var. Toplice).

Više o aktivnostima možete pročitati i na našoj facebook stranici na kojoj možete potvrditi Vaš dolazak:
https://www.facebook.com/events/282584865510543/

Ulaz je besplatan!

Igor Tomek - Tajana Moslavacke gore
Poziv na radionicu gline i Vinyl slusaonu

22.03.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content