Menu

Radionica Prometna Učilica

U topličkoj školi su provedene radionice Prometna Učilica o sigurnijem sudjelovanju djece u prometu. Riječ je o radionici o poznavanju prometnih propisa koju zajednički organiziraju: Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i CARnet.

Radionice su provedene 2. i 3. studenoga u informatičkoj učionici na računalima koje imaju pristup internetu, a vodili su ih predavači Prometne Učilice. Sudjelovali su svi učenici od 1.do 8.razreda, trajale su jedan školski sat za svaki razred, a slušali su predavanja o važnosti prometne kulture te poznavanja i pridržavanja prometnih propisa za sigurnost.

Uz obuku vozača bicikla i Školsku prometnu jedinicu, Prometna Učilica je još jedan pokazatelj koliko toplička škola pridaje važnosti poznavanja prometnih propisa i sigurnosti djece u prometu.

1 — 4
2 — 4
3 — 4
4 — 4
06.11.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content