Menu

Radionice u topličkoj školi uz Dan sigurnijeg interneta 2024.

Toplički učenici i ovu su  godinu  obilježili Dan sigurnijeg interneta. Ciljevi svih provedenih radionica bili su usmjereni na rizična ponašanja na internetu sukladno uzrastu učenika.

Učenici od 1. do 4. razreda bili su uključeni u istraživački rad vezan uz temu opasnosti na internetu. Izrađivali su edukativne materijale i odradili debatu na temelju sadržaja prikupljenih s mrežnih stranica: RED BUTTON, Netica.hr – Nauči sve o internetu, Udruga Suradnici u učenju.

Učenici  sedmih  razreda sudjelovali su u radionici „ Koliko je tanka granica između zabave i opasnosti“. U suradnji sa stručnom službom škole izrađen je i edukativan materijal vezan uz temu sigurnosti na internetu koji je objavljen na mrežnoj stranici škole.

Voditeljica aktivnosti bila je Martina Kos -Grabar, učiteljica Informatike, a u provedbi aktivnosti sudjelovale su i  Martina Kuček, učiteljica Informatike, Gabrica Dvekar Bešenić,  defektologinja  i socijalna  pedagoginja i  Hermina Šinjori , pedagoginja.

 

Tekst i fotografije: Martina Kos-Grabar

1 — 2
2 — 2
09.02.2024
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content