SKLAPANJE UGOVORA O DODJELI STIPENDIJE ZA AKADEMSKU GODINU 2018./2019.

Obavještavamo sve kandidate za dodjelu stipendija Grada Varaždinskih Toplica u akademskoj godini 2018/2019. da će sklapanje ugovora o dodjeli stipendije, sa svim studentima koji su ostvarili to pravo, biti održano dana 15. prosinca 2018. godine s početkom u 10,00 sati u Kino dvorani „Ljubelj“ u Varaždinskim Toplicama na adresi Trg slobode 14.

Ljubazno molimo da potpisivanju ugovora pristupe svi studenti koji su, prema sadržaju Liste kandidata (poveznica: www.varazdinske-toplice.hr/javni-natjecaji/) ostvarili pravo na dodjelu stipendija, zajedno sa jednim od roditelja. Studente pozivamo da Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Varaždinskih Toplica dostave broj žiro-računa, ukoliko isti nisu upisali u prijavnom obrascu na kojem su podnijeli zahtjev za dodjelu stipendije te podsjećamo na obvezu dostave zadužnice izdane po jednome od roditelja, potvrđene od strane javnog bilježnika, najkasnije prilikom sklapanja ugovora.

Ukoliko je Stipendistu stipendija dodijeljena u prethodnoj akademskoj godini te je u svrhu osiguranja povrata stipendije Roditelj Stipendiste već dostavio zadužnicu, tada Roditelj Stipendiste nije u obvezi predati novu zadužnicu za tekuću godinu.