Menu

Tradicionalni Božićni šahovski turnir u Varaždinskim Toplicama

26.12.2018. godine u Osnovnoj školi „A. i I. Kukuljevića“ u Varaždinskim Toplicama održan je 13. po redu Tradicionalni Božićni šahovski turnir koji se bodovao za međunarodnu brzopoteznu rejting listu.

Na samom turniru sudjelovalo je ukupno 44 igrača i igračica, a od tog broja nastupilo je čak 22 kadeta. Turnir je protekao u fer igri, a uvjerljivo najbolji, s 8,5 bodova iz 9 partija, bio je FIDE majstor Tihomir Car iz ŠD Varaždin, kojemu je ovo treća pobjeda na ovom turniru. Drugi je bio Goran Šegović, član ŠŠK Mladost iz Varaždinskih Toplica, a treći Nenad Frouth iz ŠK Krapina.

Osim za prva tri mjesta medalje su se dijelile i po kategorijama. Medalju za najboljeg igrača iznad 60 godina dobio je Josip Matkun, ŠŠK Mladost Varaždinske Toplice, najuspješnija šahistica bila je Vera Ister iz ŠD Varaždin, najbolji junior Domagoj Hostnjak iz ŠŠK Mladost Varaždinske Toplice, a najbolji kadet Nikola Kos iz ŠK Polet Buševec

Prijelazni pehar za najboljeg igrača iz Varaždinskih Toplica osvojio je Goran Šegović.

Ove godine uživo su na internetu prenošene partije s čak 11 ploča.

Svi detalji vezani uz turnir dostupni su na internetskoj stranici ŠŠK Mladost:
http://sah-mladost.hr/bozicni2018/.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
11.01.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content