Menu

U topličkoj školi dvadeset i dvoje novih biciklista

I ove je godine u topličkoj školi proveden program osposobljavanja za upravljanje biciklom, a uspješno ga je prošlo dvadeset i dvoje učenika šestih razreda. Osposobljavanje učenika vodio je učitelj Tehničke kulture Stanko Medvedec, a testiranje su 17. studenoga 2023. proveli djelatnici HAK-a uz prisutnost djelatnika MUP-a.

Ispit se sastojao od dva dijela. U prvom se dijelu provela pisana provjera znanja u informatičkoj učionici, a drugi se dio ispita, tj. vožnja bicikla proveo na školskom poligonu. Učenici su polagali praktičnu vožnju bicikla izvršavajući zadaće koje od njih tražio zaposlenik HAK-a i policijski službenik uz nazočnost učitelja.

Učenici su pokazali znanje iz teorije i odgovarajući stupanj ovladavanja praktičnim znanjem i umijećima te im se dodjeljuje Potvrda o osposobljenosti za upravljanje biciklom.

Čestitamo mentoru i učenicima od kojih se očekuje primjena stečenih vještina i znanja te sigurno i odgovorno kretanje u prometu.

Tekst: Sanja Habek

Fotografije: Igor Derdić

 

1 — 3
2 — 3
3 — 3
24.11.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content