Menu

Učenici topličke škole u CineStaru gledali Anku

Četvrtaši i svi viši razredi topličke škole u četvrtak su bili u CineStaru na projekciji igranog filma Anka. U pratnji svojih razrednika i ostalih učitelja, učenici su uživali filmskoj bajci u režiji Dejana Aćimovića koja je inspirirana Lovrakovim romanom Anka Brazilijanka.

Film pored maštovite, bajkovite i vizualno zanimljive priče pruža i mnoštvo poticaja za razmišljanje i razgovor pa će se tako učiteljice hrvatskoga jezika na satovima medijske kulture, ali i razrednici na satovima razrednika osvrnuti na neke od uočenih problema (alkoholizam, zlostavljanje djece i dječja prava, značenje obitelji).

U glavnim ulogama se pojavljuju Cvita Viljac, Anđela Ramljak, a učenike je posebno impresionirao Eric Cantona, nekadašnji poznati francuski nogometaš i glumac kao i odlični Rade Šerbedžija, Goran Grgić i  Linda Begonja.

Anka je film o prijateljstvu i ljubavi koja pobjeđuje svako zlo, film koji nosi snažne životne poruke, stoga ga preporučamo i malima i velikima za gledanje.

1 — 2
2 — 2
22.05.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content