Menu

Uoči blagdana Svih svetih, položeni vijenci i zapaljene svijeće

Gradonačelnica Ratković: S posebnim pijetetom odajemo počast i svim našim braniteljima koji su se hrabro borili za naše bolje sutra

U spomen na one koji više nisu s nama, izaslanstvo Grada Varaždinskih Toplica u kojem su bili gradonačelnica Dragica Ratković, predsjednica Gradskog vijeća Ljubica Nofta i gradski vijećnici te predstavnici braniteljskih udruga, uoči blagdana Svih svetih položilo je u nedjelju vijence i zapalilo svijeće na nekoliko spomen obilježja i groblja na topličkom području.

Počast preminulima i poginulima odana je u Varaždinskim Toplicama, kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu „Bijela golubica”, a potom i na topličkom groblju. Vijenci su položeni i upaljene svijeće i kod spomenika poginulim braniteljima ispred Osnovne škole Svibovec te na grobljima u Svibovcu i Rukljevini.

– Ovo je još jedna prilika da se zajedno prisjetimo svih naših preminulih sugrađana, znanih i neznanih, koji su živjeli ovdje, utkali svoj život u ovaj grad i postali dio povijesti naših Varaždinskih Toplica. S posebnim pijetetom još jednom odajemo počast i svim našim braniteljima koji su se hrabro borili za naše bolje sutra i položili svoje živote na oltar domovine – izjavila je gradonačelnica Ratković.

1 — 17
2 — 17
3 — 17
4 — 17
5 — 17
6 — 17
7 — 17
8 — 17
9 — 17
10 — 17
11 — 17
12 — 17
13 — 17
14 — 17
15 — 17
16 — 17
17 — 17
02.11.2021
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content