Menu

Varaždinske Toplice u petak, 25. svibnja trče jubilarnu 50. Utrke Grada

Iz Varaždinskih Toplica pozivaju sve atletičare, trkače i rekreativce da im se pridruže na tradicionalnoj 50. Utrci Grada. Utrka je na rasporedu u petak, 25. svibnja, a održava se u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Varaždinskih Toplica i Grad Varaždinske Toplice.

Okupljanje sudionika je u 16 sati na gradskom stadionu NK Mladosti, kada će se održati i fotografiranje milenijske fotografije. Start utrke je od 17 sati, a trčat će se u 18 uzrasnih kategorija. Organizatori su za tri najbolje plasirana natjecatelja po kategorijama osigurali medalje, pokale i diplome. U kategoriji atletičarki, atletičara, veteranki i veterana osigurane su i vrijedne nagrade u obliku poklon bonova. Pa tako prva nagrada iznosi 3000 kuna, druga 1000, a treća nagrada 500 kuna. Za sve sudionike utrke osigurani su osvježavajući napitak i klipići.

Prijava trkača moguća je na internetskoj stranici http://utrka.zsug-vzt.hr. Ukoliko organizirano dolazi veći broj natjecatelja potrebno se javiti organizatoru do četvrtka, 24. svibnja, dok se pojedinačne prijave mogu obaviti i na dan utrke. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj 098 / 681 – 097.

Organizatori su se pobrinuli i za zanimljivi zabavno-glazbeni program uz nastup Tamburaškog sastava „Špancir“ te bogatu ugostiteljsku ponudu. Kum 50. Utrke Grada je Alen Runac, predsjednik Skupštine Varaždinske županije.

Bogati sportski program u Varaždinskim Toplicama nastavlja se i u subotu, 26. svibnja kada će se održati Dan sporta. Organizatori su pripremili malonogometni turnir, turnir u beli, prezentaciju sportskih udruga, sportske radionice, badminton, razne igre za najmlađe sudionike…

Za turnirska natjecanja u malom nogometu i beli osigurane su novčane nagrade, a sudjelovanje ekipa potrebno je prijaviti na broj 098 / 681 – 097. U velikom šatoru uz bogatu ponudu hrane i osvježavajućih pića, okupljene će zabavljati grupa „Twist“.

plakat-utrka-111

plakat-dan21111

15.05.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content