Menu

ZAPOČELI PROLJETNI RADOVI U „VRTEKU“

S dolaskom toplijih dana počeli su proljetni radovi u školskom vrtu koji su vrijedni učenici, učitelji i tehničko osoblje škole napravili krajem listopada 2016. godine. Školski vrt je projekt Školske zadruge „Topličnjak“, a u njemu sudjeluju svi učenici škole sa svojim razrednicima. Svakom je razredu pripala jedna uređena gredica s pločicom na kojoj je napisano ime razreda kojem gredica pripada.Školska zadruga ima posebnu gredicu na kojoj uzgaja začinsko bilje. Svaki je razred sa svojim razrednikom u jesen na svojoj gredici posadio zimski luk.

Školskim su vrtom toplički učenici dobili svoju učionicu na otvorenom pa sada u okviru sata razrednog odjela svaki razred sa svojim razrednikom uređuje svoju gredicu i provodi proljetne radove u vrtu. Svoje nove biljke zaštitili su redovitim plijevljenjem korova i okopavanjem.

Proveden je i  natječaj u kojem su učenici birali ime vrta, a pobjedničko ime „Vrtek“ osmislila je Veronika Dvorski, učenica 7.b razreda koja je za svoju maštovitost nagrađena knjigom.

1 — 2
2 — 2
11.04.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content