Menu

Gradonačelnica Dragica Ratković

Dragica Ratković, iskusna gospodarstvenica i djelatnica u lokalnoj samoupravi, rođena 1969. godine, pobijedila je u prvom krugu lokalnih izbora 2017. i postala gradonačelnica Varaždinskih Toplica. Također, iskustvo u gradskoj upravi stekla je još prije, kada je bila zamjenica gradonačelniku Dragutinu Kranjčecu.

Varaždinske Toplice često se nazivaju najvećim turističkim potencijalom Varaždinske županije. Drago mi je što mogu reći kako se, u posljednjih godinu dana, počinju događati pozitivne promjene koje doista svjedoče o koncentraciji pozornosti državnih i regionalnih struktura na Varaždinske Toplice. Planovi su veliki, no nastojimo ih održati u granicama realnosti te izbjeći megalomanske projekte koji bi u potpunosti narušili atmosferu i privlačnost našeg malog mjesta. Usmjeravamo se na: istraživanje mogućnosti termalnog izvora i svestranije korištenje termalne vode u balneološke i zdravstveno-rekreativne svrhe, obnovu i revitalizaciju kulturne baštine i parkovne arhitekture, stvaranje novih turističkih proizvoda unaprjeđenjem postojećih manifestacija i uvođenjem novih koje odgovaraju ukusu i potrebama modernog turista, poticanjem zdravstvenog i rekreativnog turizma na području čitave jedinice lokalne samouprave. Resurse koje imamo nastojimo koristiti na učinkovit i dugoročno održiv način.

Gradonačelnica Dragica Ratković
KONTAKT INFORMACIJE

E-mail: dragica.ratkovic@varazdinske-toplice.hr
TEL: 042/634-350
MOB: 099/215-1385

 

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content