Menu

Javni natječaj

20.10.2022  12:00

Javni natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima u akademskoj godini 2022./2023.

Grad Varaždinske Toplice raspisao je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima koji imaju prebivalište na području Grada. Stipendije se dodjeljuju za akademsku godinu 2022./2023. i to za razdoblje od 01. listopada 2022. godine do 31. srpnja 2023. godine, u visini od 500,00 kuna. Na natječaj se mogu javiti svi redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske, imaju prebivalište na području Grada, koji nisu primatelji stipendija iz drugih izvora, čiji roditelji, skrbnici odnosno članovi kućanstva nemaju nepodmirene obveze prema Gradu te koji nisu u prethodnim godinama, posljedično raskidu ugovora o stipendiji, izgubili pravo na stipendiranje. Sukladno Odluci o stipendijama Grada Varaždinskih Toplica („Službeni vjesnik Varaždinske županije“, broj:76/17.), stipendije su namijenjene svim redovitim studentima koji udovoljavaju prethodno navedene uvjete neovisno od uspjeha postignutog u studiranju te njihovog socio-ekonomskog statusa. Natječaj jest objavljen na ovim internetskim stranicama Grada, te na oglasnoj ploči Grada Varaždinskih Toplica.

Zahtjevi se podnose na obrascu koji se može preuzeti na niže navedenoj poveznici uz dostavu svih propisanih priloga i izjava koje se također nalaze na niže navedenoj poveznici.

Zahtjev se podnosi Gradu Varaždinskim Toplicama, pisanim putem, u zatvorenoj omotnici s naznakom „Natječaj za dodjelu stipendija“, dostavom poštom preporučeno ili osobno na adresu: Grad Varaždinske Toplice, Ulica dr. Franje Tuđmana 4, 42223 Varaždinske Toplice, s naznakom „Javni poziv – stipendije“ ili osobno na adresu Grad Varaždinske Toplice, Ulica dr. Franje Tuđmana 4, 42223 Varaždinske Toplice.Rok za predaju: 15.11.2022.


Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content