Menu

Javni natječaj

22.04.2021  12:13

PRIJAVE ŠTETE OD MRAZA

JAVNI POZIV za prijavu šteta od prirodne nepogode od mraza za područje Grada Varaždinskih Toplica

Gradsko  povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Grada Varaždinskih Toplica danas, u četvrtak 22. travnja, na svojim službenim  internetskim stranicama objavio javni poziv mještanima  za prijavu šteta prouzrokovanih nedavnim mrazom.

Prirodna nepogoda od mraza proglašena odlukom župana Varaždinske županije za područje Varaždinske županije, zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih mrazom i niskim temperaturama kojima su nanijete velike materijalne štete na poljoprivredi, trajnim nasadima, vinogradima te na pojedinim povrtlarskim i ratarskim kulturama u periodu od 7. do 15. travnja ove godine kako je naglašeno u Odluci Varaždinske Županije.

Zakonski rok za prijavu štete je 8 dana od proglašenja prirodne nepogode odnosno najkasnije do 28. travnja 2021. godine.

Prijave se primaju svaki radni dan od 7:00 – 15:00 najkasnije do 28. travnja 2021. godine.

Popunjene obrasce prijave štete, Obrazac PN, i dodatak Obrascu PN s traženim podacima i potrebnom niže navedenom dokumentacijom. S obzirom na epidemiološku situaciju, predlažemo poslati e-mailom na adresu info@varazdinske-toplice.hr, renata.prstec@varazdinske-toplice.hr

Oni koji nemaju mogućnost slanja prijave elektroničkim putem, prazne obrasce mogu podići i kasnije popunjene predati sa traženom dokumentacijom u prostorijama Grada Varaždinskih Toplica,  svaki radni dan od 7:00 do 15:00 sati.

Štete se prijavljuju na zakonom propisanom obrascu, a uz prijavu se obavezno prilaže i

– preslika osobne iskaznice

– preslika kartice tekućeg računa

– vlasnički list/izvod iz ZK uloška (preslika)

Gradsko povjerenstvo za procjenu štete od elementarnih nepogoda obići će sve prijavljene lokacije u narednim danima.

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja molimo kontaktirati na mail: renata.prstec@varazdinske-toplice.hr ili telefon broj 042/352 467


Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content