Menu

Javni natječaj

07.12.2021  07:00

Javni natječaj za obavljanje poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz Proračuna Grada Varaždinskih Toplica

Grad Varaždinske Toplice raspisao je Javni natječaj za obavljanje poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz Proračuna Grada Varaždinskih Toplica.

Predmet Javnog natječaja je obavljanje poslova preuzimanja i prijevoza umrle osobe ili posmrtnih ostataka osobe za koju nije moguće utvrditi uzrok smrti bez obdukcije, i to od mjesta smrti na području Grada Varaždinskih Toplica pa do nadležne patologije ili sudske medicine.

Rok za podnošenje ponuda je 15 dana od dana objave Javnog natječaja, odnosno najkasnije do 22. prosinca 2021. godine do 15,00 sati, bez obzira na način dostave.

Tekst Javnog natječaja i potrebni obrasci mogu se preuzeti na niže navedenim poveznicama, kao i osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada radnim danom od 8,00 do 14,00 sati.Rok za predaju: 22. prosinca 2021.


Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content