Menu

Javna nabava

Registar ugovora Grada Varaždinskih Toplice od 1.1.2018. godine

Temeljem članka 7. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (Narodne novine broj 101/2017.) Grad Varaždinske Toplice od 1.1.2018. godine Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma čija je vrijednost bez PDV-a jednaka ili veća od 20.000,00 kuna, objavljuje u standardiziranom obliku u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske (EOJN RH).

Ažurirani Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma čija je vrijednost bez PDV-a jednaka ili veća od 20.000,00 kuna (sa stanjem upisa od 1.1.2018. godine) Grad Varaždinske Toplice objavljuje i na ovom mjestu:

 

Plan nabave Grada Varaždinske Toplice za 2020. godinu

Plan nabave Grada Varaždinske Toplice za 2019. godinu

Plan nabave Grada Varaždinske Toplice za 2018. godinu

Obavijest o nadmetanju

U Elektroničkom oglasniku javne nabave dana 15. siječnja 2020. godine objavljena je Odluka o poništenju postupka javne nabave za radove uređenja Trga Republike Hrvatske u Varaždinskim Toplicama. Ista je dostupna na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave.

 

U Elektroničkom oglasniku javne nabave 6. prosinca 2019. godine objavljena je Obavijest o nadmetanju za postupak Radovi uređenja Trga Republike Hrvatske u Varaždinskim Toplicama, broj objave: 2019/S 0F2-0048082.

Obavijest o nadmetanju dostupna je na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave.

Grad Varaždinske Toplice u Elektroničkom oglasniku javne nabave objavio je prethodno savjetovanje za predmet nabave Radovi uređenja Trga Republike Hrvatske u Varaždinskim Toplicama.

Isto je dostupno na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave.

 

Obavijest o nadmetanju

U Elektroničkom oglasniku javne nabave 31. prosinca 2018. godine objavljena  je Obavijest o nadmetanju za postupak Opskrbe električnom energijom, broj objave: 2018/S OF2-0036856.

Obavijest o nadmetanju dostupna je na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave

Opskrba električnom energijom

Grad Varaždinke Toplice u Elektroničkom oglasniku javne nabave objavio je prethodno savjetovanje za predmet nabave „Opskrba električnom energijom“.

Isto je dostupno na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave

Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Varaždinske Toplice

Obavijest o nadmetanju

U Elektroničkom oglasniku javne nabave 22. studenoga 2018. godine objavljena  je Obavijest o nadmetanju za postupak Izgradnje i opremanja reciklažnog dvorišta Varaždinske Toplice, broj objave: 2018/S OF2-0032640.

Obavijest o nadmetanju dostupna je na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave https://eojn.nn.hr/Oglasnik/.

Grad Varaždinke Toplice u Elektroničkom oglasniku javne nabave objavio je prethodno savjetovanje za predmet nabave „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Varaždinske Toplice“.

Isto je dostupno na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave

Poveznicu pogledajte ovdje

Obavijest o nadmetanju

U Elektroničkom oglasniku javne nabave objavljena  je 17. srpnja 2018. godine Obavijest o nadmetanju za postupak Izgradnje i opremanja reciklažnog dvorišta Varaždinske Toplice, broj objave: 2018/S OF2-0019014.

Obavijest o nadmetanju dostupna je na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave

https://eojn.nn.hr/Oglasnik/

Grad Varaždinke Toplice u Elektroničkom oglasniku javne nabave objavio je prethodno savjetovanje za predmet nabave „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Varaždinske Toplice“.

U Elektroničkom oglasniku javne nabave  objavljeno je Izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju za predmet nabave „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Varaždinske Toplice“ koje možete preuzeti ovdje:

Poziv na dostavu ponuda u postupku jednostavne nabave

Grad Varaždinske Toplice ostvario pravo na sufinanciranje projekta izgradnje Reciklažnog dvorišta Varaždinske Toplice i to na temelju ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava broj KK.06.3.1.03.0060., sklopljenog sa nadležnim Ministarstvom i Fondom za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti.

U okviru navedenog projekta i dodijeljenih sredstava Grad Varaždinske Toplice kao naručitelj u postupku jednostavne nabave traži dostavu ponude za sljedeće usluge:

  • Usluga tehničke pomoći upravljanja projektom i usluga stručne pomoći u provedbi postupaka javne nabave za potrebe projekta izgradnje Reciklažnog dvorišta Varaždinske Toplice.

Datum objave: 09.03.2018., u 07:00 sati
Rok za predaju: 16.03.2018., u 10:00 sati

Poziv i izjave preuzmite ovdje:

Pregled sklopljenih ugovora o javnoj nabavi i njihovog izvršenja

Pravilnik o provedbi postupaka jednostavne nabave

Sukob interesa – članak 80. Stavak 2. Zakona o javnoj nabavi („narodne novine„ broj 120/16.)

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće