Menu

Rad sa strankama

Rad sa strankama gradske uprave Grada Varaždinskih Toplica u uvjetima pandemije COVID-19

Obavještavaju se građani Varaždinskih Toplica i druge zainteresirane stranke da prilikom obavljanja svih poslova u gradskoj upravi Grada Varaždinskih Toplica svoj dolazak najave nadležnom službeniku putem telefona ili e-pošte. U cilju očuvanja zdravlja građana i zaposlenika gradske uprave, kao i očuvanja funkcioniranja i obavljanja poslova gradskih službenika, molimo da se osobni dolasci u prostore gradske uprave svedu na najmanju mjeru, odnosno na nužne, neodgodive i one koji se ne mogu obaviti na drugačiji način.

Za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, u skladu s mjerama za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 i osiguravanju uvjeta za redovito obavljanje poslova u Jedinstvenom upravnom tijelu Grada Varaždinskih Toplica, Jedinstveni upravni odjel Grada Varaždinskih Toplica obavljat će neposredni rad sa strankama uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, pod uvjetom da stranke nije moguće riješiti bez njene prisutnosti.

Za primanje i rad sa strankama osiguran je i posebni radni prostor na katu zgrade Gradske uprave, Ulica dr. Franje Tuđmana 4, prostorija gradske vijećnice, u kojoj će se primati stranke uz pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera.

Kontakt podatke svih službenika gradske uprave možete pronaći u izborniku web stranice pod Kontakti.

Hvala na razumijevanju.

Jedinstveni upravni odjel Grada Varaždinskih Toplica

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content