Menu

13. Tjedan smijeha stigao i u Varaždinske Toplice

Gradonačelnica Ratković: Grad će uvijek podržavati sve odli¬čne projekte!

U sklopu 13. Tjedna smijeha, Kerekesh Teatar stigao je i u Varaždinske Toplice i dobro zabavio i nasmijao okupljene građane. Kerekeshi su u četvrtak u Kino dvorani odigrali popularnu predstavu „Imovina” i brojnu publiku podsjetili da je Dan žena svaki dan.

Kerekesh Teatar već dvije godine održava i manifestaciju „Smešne Toplice”, pa je ovo gostovanje samo još jedna potvrda kako se Kerekeshi i Varaždinske Toplice vole.

Da Grad uvijek podržava sve dobre turističke i kulturne projekte, naglasila je i gradonačelnica Dragica Ratković pohvalivši odličnu suradnju s Kerekesh Teatrom.

-Grad će uvijek podržavati sve odlične projekte, posebno one koji imaju turistički značaj za naše Toplice, a predstave Kerekesh Teatra na kojima se publika zaista nasmije do suza uvijek privlače velik broj naših građana. Kerekesh Teatar postao je dio topličke priče i promovira naš grad u najboljem smislu – rekla je gradonačelnica Ratković.

Grad će i nadalje podržavati sva kulturna zbivanja na svom području jer, kako ističe gradonačelnica Ratković, ona podižu kvalitetu i daju dodanu vrijednost društvenom životu građana i građanki.

-Sve odlične manifestacije uvijek su dobrodošle u naš grad, a mi ćemo im i dalje biti podrška – zaključila je Ratković zahvalivši Kerekesh Teatru što prepoznaje kulturni potencijal Varaždinskih Toplica.

1 — 2
2 — 2
12.03.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content