Menu

16. motosusret Varaždinske toplice

Toplički Aqua Bikersi i ove godine su domaćini moto susreta, koji će se održati u subotu, 6. srpnja. Riječ je o 16. moto susretu zaredom koji će okupiti veliki broj zaljubljenika u zvuk motora, miris benzina i adrenalina.Ove godine motorijada će se održati na terenu Lovačkog doma u Varaždinskim Toplicama. Od zabavnih motorističkih sadržaja valja svakako istaknuti već tradicionalnu panoramsku vožnju koja će proći ulicama Varaždinskih Toplica i okolicom u 15.30 sati. Večer je rezervirana za nastup legendarnih zagorskih rokera iz popularne Zadruge. Okupljeni će u večernjim satima moći uživati i u nezaobilaznom striptizu, nakon kojeg je na rasporedu još jedna glazbena poslastica uz nastup sastava Wanted 5.

Organizatori su za one koji se nakon cjelodnevne, ali i noćne zabave, ne žele odmah zaputiti na put, osigurali prostor za kampiranje. U ponudi će, također biti veliki izbor jela i pića po pristupačnim cijenama.

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
01.07.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content