Menu

ABECEDA HUMANOSTI

Gradsko društvo Crvenog Novi Marof i u školskoj godini 2016./2017. nastavlja s provedbom programa rada s mladima „ABECEDA HUMNANOSTI“, a uključene su sve odgojno-obrazovne ustanove na području našeg djelovanja (dječji vrtići, osnovne škole i Srednja škola Novi Marof).
Prva radionica „ Upoznaj Crveni križ“ namijenjena 5-tim razredima osnovne škole provedena je u periodu od 03.-27. listopada 2016. u 9 osnovnih škola (Novi Marof, Remetinec, Podrute, Ljubešćica, Varaždinske Toplice, Svibovec, Breznički Hum, Bisag, Visoko) i obuhvatila je 229 učenika raspoređenih u 14 razrednih odjela.
Radionica je provedene s ciljem upoznavanja učenika s nastankom i razvojem Pokreta Crvenog križa, njegovim osnivačem Henry Dunantom, znakom i pravilima njegove upotrebe, načelima rada, Hrvatskim Crvenim križem, GDCK Novi Marof i njegovim djelatnostima uz naglaskom na rad s mladima i način njihova uključivanja u rad društva kroz Klub mladih ili volontiranje.
U studenome nastavljamo s provedbom programa u 6-tim razredima kroz radionicu „Humanost i humano ponašanje“.

02.11.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content