Menu

Bernarda Cecelja, jedna od dobitnica nagrade „Najžena 21. stoljeća“.

Bernarda Cecelja, poznata poduzetnica iz Varaždinskih Toplica, jedna je od dobitnica nagrade „Najžena 21. stoljeća“. Radi se o priznanju koje nekoliko institucija i udruženja, koja u susjednoj Srbiji okupljaju poduzetnice, poslovne žene i istaknute javne osobe, dodjeljuje u povodu Svjetskog dana poduzetnica, 19. studenoga. Nagrada je u Beogradu uručena i Saneli Dropulić, voditeljici Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Hrvatske.

Bernarda Cecelja, jedna od najboljih i najpriznatijih ne samo hrvatskih, nego i svjetskih inovatorica, te poduzetnica, također članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, nagradu je dobila za svoj doprinos u gospodarskim aktivnostima regije i žena na realnom tržištu.

Inače, nagrada se u Srbiji za područje jugoistočne Europe dodjeljuje već 16 godina, svake četvrte godine ženama za njihove izuzetne rezultate u poslovanju i prepoznatljivosti na tržištu.

Grad Varaždinske Toplice ponosan je na doprinos koji na jačanju gospodarstva i poduzetništva žena, ali i promociji Varaždinskih Toplica, daje poduzetnica Bernarda Cecelja te joj ovim putem javno čestita na još jednom vrijednom priznanju.

24.11.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content