Menu

BESPLATNA JAVNA TRIBINA “Utjecaj društvenih mreža na djecu i mlade”

BESPLATNA JAVNA TRIBINA “Utjecaj društvenih mreža na djecu i mlade” u organizaciji Grada Varaždinske Toplice u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Varaždin

Kino dvorana, Trg Sv. Martina 14, Varaždinske Toplice
ULAZ: slobodan i bez prijave

SUDIONICI:
• Melita Jeremić – socijalna pedagoginja i vanjska suradnica Zavoda za socijalni rad Varaždinske županije (voditeljica mjere nadzora u obiteljima koje trebaju savjetodavnu pomoć, usmjeravanje i podršku)
• Drago Cmuk – partner za digitalno savjetovanje u tvrtki Mazars i docent za digitalnu transformaciju na Visokom učilištu Algebra
• Igor Planinc – policijski službenik za mladež i obradu kriminaliteta u Policijskoj postaji Varaždin, PU varaždinska

Tribinu će moderirati ravnateljica POU Varaždin Lana Velimirović Vukalović

Tema druge po redu javne tribine u Varaždinskim Toplicama dotiče se djece i mladih koji odrastaju uz najmodernije tehnologije, a žive u virtualnom svijetu. O tome kako taj svijet utječe na njih, oblikuje li ih kao ličnosti i što sve nosi sa sobom kao posljedice odrastanja govorit će socijalne pedagoginja Melita Jeremić, Drago Cmuk kao stručnjak za tehnologije i digitalizaciju te policijski službneik Igor Planinc.
Pozivamo vas da se odazovete ovoj javnoj tribini i svojim sudjelovanjem doprinesete raspravi.

16.05.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content