Menu

Božićna priredba za kraj prvoga polugodišta

Već tradicionalno u topličkoj školi i PŠ Petkovec organizira se božićna priredba za kraj prvog polugodišta. Učenici su sa svojim voditeljima pripremili  svečan i  bogat program kako bi gostima stvorili božićni ugođaj, ali i kako bi pokazali što su vrijedno radili tijekom polugodišta.

Svoju kreativnost iskazali su božićnim recitacijama, igrokazima, scenskim igrama, pjevali su , svirali i zaplesali.

Za glazbeni dio programa pobrinula se učiteljica Stella Cimerman koja je s Dječjim zborom i Dječjim tamburaškim orkestrom uvježbala božićne pjesme, a na kraju priredbe pridružili su im se i učitelji škole te tako svim uzvanicima zaželjeli sretne blagdane.

Učenici viših i nižih razreda te Produženog boravka iskazali su se i u dramskome stvaralaštvu. Igrokaze, scenske igre i recitacije s učenicima su uvježbale učiteljice Ivana Obad Slavin, Biserka Bešenić, Martina Kos Grabar i Ružica Hrženjak. U PŠ Petkovec priredbu je osmislila  učiteljica Dajana Sakač.

Također, ove smo godine imali priliku uživati u izvedbi učenika polaznika Škole stranih jezika Žiger, a njih je pripremila učiteljica Monika Telebar. Svoja plesna umijeća pokazale su učenice koje treniraju u Univerzalnom plesnom studiju Feel

čija je voditeljica  Romana Ratkaj. Publiku su  u potpunosti osvojili i plesovi Elene Weiser i Andreja Detelja, državnih viceprvaka u standardnim plesovima, a njih su uvježbali treneri Plesnog kluba Takt Igor Šalamon i Ivan Jarnec.

Učenice, koje polaze Područni odjel varaždinske Glazbene škole u Toplicama, predstavile su se na harmonici, a pripremio ih je učitelj Kristijan Potočnjak.

 

Ravnateljica škole Goranka Štefanić na kraju je svima prisutnima zaželjela blagoslovljen i mirom ispunjen Božić te sretnu i još uspješniju novu 2020.godinu.

1 — 8
2 — 8
3 — 8
4 — 8
5 — 8
6 — 8
7 — 8
8 — 8
27.12.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content