Menu

ČESTITKA ZA DAN NEOVISNOSTI

Drage braniteljice i branitelji, sugrađanke i sugrađani,
Dan neovisnosti je dan kada se prisjećamo povijesne odluke Hrvatskog sabora o prekidu svih državnopravnih veza s ostalim jugoslavenskim republikama i pokrajinama čime je postavljen kamen temeljac suverene i samostalne države u kakvoj danas živimo. Neovisnost koju smo izborili uz velike žrtve jest pokretač našeg društva kao društva posvećenog očuvanju demokratskih prava i ljudskih sloboda, socijalne pravde i odgovornog ponašanja prema svakom, pa i njegovom najslabijem članu.
Stoga, ovaj je dan prilika da se još jednom, sa zahvalnošću, poštovanjem i ponosom prisjetimo svih onih koji su nam svojim životima i životima svojih bližnjih omogućili da ostvarimo stoljetan san o slobodnoj, suverenoj i demokratskoj Republici Hrvatskoj.
U ime svojeg zamjenika, naše gradske uprave te u svoje osobno ime, svim braniteljicama i braniteljima, mještankama i mještanima Grada Varaždinskih Toplica, čestitam Dan neovisnosti.

08.10.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content