Menu

Čestitke u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 28. obljetnice Vojno-redarstvene akcije „Oluja“

5. kolovoza 1995. godine na kninskoj se tvrđavi ponosno zavijorila hrvatska zastava označavajući završetak briljantne vojno-redarstvene operacije Oluja. Akcija „Oluja“ bila je temelj za izgradnju samostalne i demokratske Republike Hrvatske, a ujedno je istaknula je snagu domoljublja i nepobjedivost hrvatskog vojnika.

Ovo je prigoda da iskažemo svoju počast i zahvalnost obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, invalidima Domovinskog rata i svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su svoje živote utkali u temelje naše Domovine.

U ime Grada Varaždinskih Toplica i zaposlenika Gradske uprave, svim građanima Varaždinskih Toplica i Republike Hrvatske upućujem iskrene čestitke u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 28. obljetnice Vojno-redarstvene akcije „Oluja“.

 

Gradonačelnica Dragica Ratković

05.08.2023
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content