Menu

Četvrtaši naše škole slušali o pubertetu

U ponedjeljak su u topličkoj školi učenici četvrtih razreda slušali predavanje Rast i razvoj ljudskog tijela od začeća do puberteta.

U okviru provođenja Zdravstevnog odgoja učiteljice 4.a i 4.b razreda Ružica Hrženjak i Melita Arzon ugostile su patronažnu sestru Danicu Katalenić koja je nizom praktičnih primjera, slikama i razgovorom nastojala učenicima približiti razdoblje fizičkih promjena,sazrijevanja i  svojeglavosti u kojem mladi traže svoje mjesto u svijetu odraslih. Pubertet, promjene u pubertetu, higijena tijela u pubertetu, bavljenje sportom, pravilna prehrana, ovisnosti i vršnjačko nasilje samo su neki od pojmova o kojima su učenici slušali i raspravljali na satu razrednog odjela.

Zahvaljujemo patronažnoj sestri Danici Katalenić što surađuje sa svim razrednicima naše škole i kao predavač pomaže u ostvarivanju tema iz Zdravstvenog odgoj.

1 — 4
2 — 4
3 — 4
4 — 4
09.02.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content