Menu

Cezar na rimskim iskopinama: U Varaždinske Toplice stiže igra o moći, idealima, moralu i etici

U Varaždinske Toplice u četvrtak navečer stiže igra o moći, idealima, moralu i etici. Naime, na rimskim iskopinama ponovno će oživjeti duh tog vremena, a koliko se malo toga u dvije tisuće godina promijenilo otkrit ćete u odličnoj predstavi Cezar.

Predstava je igra o moći, političkom oportunizmu, pohlepi, prevari, idealima, moralu i etici, a izvest će ju kazalište Gllugl. Ona se temelji na općepoznatoj drami Williama Shakespearea Julije Cezar gdje je u svrhu postizanja cilja dozvoljeno sve.

Naglasivši kako ovakvim i sličnim događajima obogaćuju kulturnu ponudu Varaždinskih Toplica, direktorica gradske Turističke zajednice Lanja Husnjak pozvala je sugrađane da im se večeras pridruže i uživaju u pravoj poslastici za sve ljubitelje Shakespearea.

– S obzirom da će nam jedinstvena i bogata antička baština večeras ponovno oživjeti, vjerujem da će publika itekako uživati u ovoj predstavi. Predstava će biti odličan spoj našeg prekrasnog arheološkog lokaliteta, kulturne baštine po kojoj smo poznati, ali i današnjice – rekla je Husnjak.

Predstava počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

30.06.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content