Menu

Dan narcisa

Mammae klub Varaždin već se 18. godinu pridružuje akciji svih klubova Hrvatske i Hrvatskog foruma Europa Donna, čiji su klubovi članice, u zajedničkoj borbi protiv raka dojke.

U tom smislu organizira se Dan narcisa čiji je cilj:  promocija kupnje linearnog akceleratora za intraoperativnu radioterapiju. Prisjetimo se da se nacionalnim programom za rano otkrivanje, smrtnost treba smanjiti za oko 25% u slučaju dobrog odaziva (najmanje 70% pozvanih ).

Akcija Dan narcisa održati će se 25. ožujka 2017. godine u vremenu od 09,00 – 13,00 sati. Provesti će se u Varaždinu na Trgu slobode, Franjevačkom trgu, kod trgovine Kaufland, i na prostoru Shopping centra Supernova, te u Lepoglavi, a ovim putem Vas molimo da nam dopustite organiziranje akcije i u Vašem gradu ispred robne kuće u isto vrijeme.

Pokrovitelji akcije su: predsjednica RH, Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske, Hrvatski forum Europa Donna, Hrvatsko senološko društvo, Savez udruga protiv raka dojke Hrvatske.

24.03.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content