Menu

Dan Neovisnosti u Osnovnoj školi

Već dugi niz godina u Osnovnoj školi Antuna i Ivana Kukuljevića u Varaždinskim Toplicama obilježava se 8. listopada, dan kada je Republika Hrvatska postala neovisna država.

I ove su se godine učenici i učitelji škole okupili u holu kako bi se prisjetili značaja toga dana za povijest, ali i sadašnjost naše suverene i neovisne zemlje.

Nakon slušanja hrvatske himne, profesor povijesti Drago Ilić održao je prigodno izlaganje uz zanimljivu prezentaciju. Istaknuo je da bismo svi trebali znati što je sve Hrvatska prošla i pretrpjela da bi danas bila slobodna i suverena država. Na kraju prigodne svečanosti učenici i učitelji s velikim su interesom pogledali prilog iz emisije TV-kalendar o Danu neovisnosti Republike Hrvatske.

Učenici, učitelji i djelatnici topličke osnovne škole svim građanima i građankama Republike Hrvatske čestitaju Dan neovisnosti!

1 — 3
2 — 3
3 — 3
07.10.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content