Menu

Dani dječjeg vrtića “Tratinčica”

Ovog je tjedna gradski vrtić “Tratinčica” u svečanom tonu proslavio svoj rođendan. Maleni su se cijelog tjedna pripremali i s nestrpljenjem očekivali svaki novi dan, jer su ih svakog dana čekale različite atraktivne aktivnosti.

Tjedan je započeo obilježavanjem Dana planeta Zemlje kada su djeca izrađivala velike plakate i nastavila radove u našem proslavljenom “Najljepšem školskom vrtu RH za 2015. godinu” gdje su formirali gredice povrtnjaka i s odgajateljicama posijali mahune, grašak, salatu, mrkvu te posadili nove sadnice lavande. 

U utorak smo povodom Međunarodnog dana plesa, ugostili Plesni studio SPINBOX iz Novog Marofa, čije su plesne radionice – igraonice malene učinile zaljubljenim i plesni izričaj.

Srijeda je bila rezervirana za veliku rođendansku proslavu za malene, u jutarnjim sastima. Nakon veselog, rasplesanog programa svake odgojne skupine, razveselili smo se i zasladili velikom čokoladnom tortom s vatrometom. Tortu je donirala Slastičarnica “NYMPHA”. Od našeg osnivača, Grada Varaždinske Toplice, na poklon smo dobili sadnice Goji bobica, kojem ćemo ovog tjedna u voćnjaku pronaći idealno mjesto za presadu. 

U četvrtak su svi maleni iz vrtića uživali u veseloj atmosferi lutkarskog mjuzikla “Slon Bon-ton” koju nam je u kino-dvorani upriličio Lutkarski studio “Suncokret” Duška Mucala iz Splita. Uz pjesmu i ples maleni su uistinu uživali i naučili mnogo toga o bontonu.

U četvrtak smo također planirali održati veliki nogometni turnir za roditelje, ali smo zbog vremenskih uvjeta bili ga prisiljeni odgoditi za neki od dolazećih sunčanih i toplijih dana.

Petak smo ostavili za šarene natjecateljske igre balonima za naše najmlađe.

Sve u svemu, uživali smo, veselili se i na najljepši mogući način, uz puno smijeha i dobre energije proslavili rođendan naše Tratinčice!

Linda Novačić

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
02.05.2017
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content