Menu

Dani Tratinčice

U utorak, 24. travnja 2018. godine, velikim zajedničkim slavljem svih polaznika i djelatnika Dječjeg vrtića “Tratinčica”, proslavili smo Dan vrtića.

Kako i priliči svakom rođendanu, a kamoli ovakvom velikom rođendanu, bilo je tu posebnih gostiju, svečane odjeće, balona, glazbe, pjesme, plesa, prefina velika torta i POKLONI!!!

Maleni su s velikim nestrpljenjem čekali proslavu i nezaobilaznu tortu!

Kada su gosti stigli, pozdravili smo ih himnom vrtića i nakon toga zajedničkim velikim plesom Radetzky marša. Nakon pljeska, s veseljem smo otvorili svoje darove te zahvalili svima redom, uz najveći pljesak gospodinu Borislavu Antolkoviću, koji je povodom rođendana Tratinčice, ispred svoje tvrtke NABA TECHNOLOGY donirao ulazna vrata za dvorište vrtića. Zatim je unešena ogromna torta, koju nam je kao rođendanski poklon od strane našeg osnivača, Grada Varaždinskih Toplica, donijela gradonačelnica Dragica Ratković, u pratnji predsjednika Gradskog vijeća, gradskih vijećnika i pročelnice grada. Bile su tu još i predsjednica Upravnog vijeća vrtića, ravnateljica Zavičajnog muzeja i direktorica Turističkog ureda. Nakon “gašenja” fontane baklji na torti, uz pjesmu u pratnji električne gitare i gospodina Damira Bariše, svi smo zajedno (mali i veliki) otpjevali nekoliko veselih, rođendanskih pjesama, nakon čega je svaka odgojna skupina otišla u svoju sobu dnevnog boravka, počastiti se tortom. Torta je bila posebno ukusna, a izradili su je slastičari Hotela Minerva. Slavlje se nastavilo po sobama, uz igre balonima, pjesmu i ples!

:-)

Veliko HVALA

 svim malenima koji svojim veseljem i osmjesima krase svaki dan u životu drage Tratinčice,

svim djelatnicima Tratinčice na trudu i predanosti,

dragim gostima koji su uveličali našu proslavu,

dragim donatorima i prijateljima Tratinčice!

:-)

Samo da Vam šapnemo, iako se gospođe ne pita za godine, zgrada naše Tratinčice ove godine napunila je točno 140 godina.

Sjedište dječjeg vrtića se u njoj nalazi već pune 34 godine, a začetak predškolskog odgoja u Varaždinskim Toplicama, prema literaturi, seže čak u rane šezdesete godine prošlog stoljeća.

Dakle, imamo na što biti ponosni! Zahvaljujemo svima koji pomažu da rani i predškolski odgoj u Varaždinskim Toplicama ima zaista posebno mjesto. Zahvaljujemo svima koji prepoznaju važnost ulaganja svih oblika energije u najraniju dječju dob, jer sve ono što malenima dajemo danas, vratit će nam se u budućnosti!

Sretan ti rođendan Tratinčice! 

1 — 7
2 — 7
3 — 7
4 — 7
5 — 7
6 — 7
7 — 7
04.05.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content