Menu

Donacija meda u vrtiću

Nismo ni mi do sada znali niti smo obilježavali dan *Svetog Ambrozija*, jer smo se uvijek u ovome periodu Adventa čvrsto držali svima nam dragog Svetog Nikole, no ove smo godine naučili nešto novo i zbog toga se veselimo.

Još istoga dana, kada i naš dragi Sveti Nikola, posjetili su nas predstavnici novomarofske udruge pčelara “Medarica”, koja okuplja 65 pčelara s našeg područja. Oni su nas razveselili izdašnom donacijom meda različitih vrsta, na čemu im zahvaljujemo od srca!

Budući da pomno brinemo o zdravoj ishrani naše djece, med je zastupljen u obrocima te ga maleni konzumiraju redovito. Iz tog razloga s veseljem smo prihvatili ponudu o donaciji meda te smo dogovorili jednu lijepu suradnju i za proljeće, kada počinje naš boravak u vrtu i druženje s pčelama i ostalim malim bićima koji nam pomažu u uzgoju vrta i voćnjaka, što jedva čekamo!

10.12.2018
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content