Menu

Drugo mjesto na natječaju za fotografiju Elene Huzjak

Osnovna škola Vladimir Nazor, Budinščina po sedmi je put organizirala  natječaj za učenike od petog do osmog razreda osnovnih škola RAZGLEDNICA MOGA MJESTA škljocni za sjećanje.

Cilj je projekta približiti učenicima umjetnost fotografiranja i razvijati ljubav i ponos prema zavičaju u kojem žive. Stvaranjem fotografija – razglednica poticaj je pisanju i slanju razglednica najmilijima diljem domovine. Na natječaj je pristiglo 74 fotografija iz 15 osnovnih škola Republike Hrvatske. Kriterij odabira bili su prepoznatljivost motiva- detalj mjesta iz kojeg će se prepoznati to mjesto, tehnička izvedba, ljepota kadra, dinamičnost i umjetnički dojam.

Na natječaju su sudjelovali i učenici OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića. Učenica 5.a razreda Elena Huzjak osvojila je drugo mjesto s fotografijom crkve svetog Martina, Varaždinske Toplice, a njezina je mentorica Ivančica Svetec. Nagrađena fotografija otisnuta je kao razglednica što doprinosi promicanju našeg grada.

Čestitamo Eleni i učiteljici Ivančici!

1 — 4
2 — 4
3 — 4
4 — 4
03.05.2024
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content