Menu

Edukacija Područnog ureda civilne zaštite Varaždin za druge razrede naše škole

Predstavnica Područnog ureda civilne zaštite Varaždin gđa Slađana Špikić Jagodić 13. rujna 2023. posjetila je 2.a i 2.b razred Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića u Varaždinskim Toplicama i održala edukaciju o osnovnim načelima ponašanja u slučaju izvanrednih događaja, katastrofa ili požara.

Edukacija je održana u sklopu preventivnih aktivnosti za pripremu djece za izvanredne situacije i bila je potkrijepljena zanimljivom i djeci prilagođenoj prezentacijom.

Sadržaj projekcije bio je popraćen fotografijama i uputama kako se ponašati u kriznim situacijama poput potresa, poplave ili požara, nevolja u prometu te ledenih opasnosti.

Edukacija je ujedno i održana u PŠ Petkovec isti dan.

Učenici su sa zanimanjem slušali izlaganje predstavnice Područnog ureda civilne zaštite Varaždin i uključili se u edukaciju postavljajući pitanja i iznoseći svoja dosadašnja iskustva.

Tekst: Mirna Veraja

1 — 3
2 — 3
3 — 3
18.09.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content