Menu

Fotografija Tene Bešenić pohvaljena i izložena na izložbi u Budinščini

Tena Bešenić, učenica 5. a razreda, sa svojom je mentoricom Ivančicom Svetec sudjelovala na izložbi razglednica i svečanoj dodjeli nagrada 30. travnja 2019. u  OŠ Vladimir Nazor,  Budinščina. Naime, učenica je sudjelovala na natječaju  RAZGLEDNICA MOGA MJESTA  škljocni za sjećanje 2019. te je njena fotografija topličke crkve ušla u uži izbor od 14 pohvaljenih razglednica.

Na natječaj je pristiglo ukupno 175 fotografija iz 25 škola Republike Hrvatske. Kriteriji odabira bili su prepoznatljivost motiva – detalj mjesta, tehnička izvedba,ljepota kadra, dinamičnost i umjetnički dojam. Vođeni tim kriterijima odabrane su tri nagrađene razglednice i 14 pohvaljenih razglednica koje su bile izložene na izložbi.

Čestitamo Teni i njenoj mentorici te im želimo da i dalje uspješno doprinose promoviranju ljepota i kulturnih znamenitosti Varaždinskih Toplica.

03.05.2019
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content