Menu

Grad Varaždinske Toplice dobio maksimalnih 30 tisuća eura za projekt izrade prostornog plana nove generacije

Ministarstvo prostornog uređenje, graditeljstva i državne imovine donijelo je odluku o dodjeli maksimalnog iznosa bespovratnih sredstava u iznosu od 30 tisuća eura Gradu Varaždinskim Toplicama za financiranje projekta izrade prostornog plana nove generacije putem elektroničkog sustava „ePlanovi”.

Svim jedinicama lokalne samouprave Poziv je upućen iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti te je novac za realizaciju ovog projekta osiguran putem europskih fondova, a Ministarstvo je pozitivnu odluku donijelo nakon niza detaljnih provjera prihvatljivosti prijave Grada Varaždinskih Toplica.

– Nastavljamo s uspješnim prijavama na pozive za financiranje projekata iz vanjskih izvora. Odobreni projekt omogućit će nam bolji i moderniji pristup prostornom planu, kao i lakše kreiranje novih u budućnosti. Stoga Zahvaljujem Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine što je prepoznalo i prihvatilo naš projektni prijedlog te nam dodijelilo maksimalni predviđeni iznos sredstava – rekla je gradonačelnica Dragica Ratković.

Ukupno prihvatljivi troškovi projektnog prijedloga naziva „Izrada Prostornog plana uređenja Grada Varaždinskih Toplica” iznose 30 tisuća eura, a projektom će se financirati troškovi izrade nacrta prijedloga izrade prostornog plana te izrada nacrta konačnog prijedloga izrade prostornog plana od strane stručnog izrađivača koji se izrađuje putem spomenutog elektroničkog sustava „ePlanovi“.

19.03.2024
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content